İnstagram İstediğin Kullanıcı Adını Almak


İnstagram İstediğin Kullanıcı Adını Almak


  Herkes ister istediği kullanıcı adını almayı. Maalesef İnstagram'da istenilen kullanıcı adı alınmış olur.
  Bu yazımda sizin istediğin İnstagram kullanıcı adını almanın yöntemini anlatıcam. Adımları dikkatlice dinleyin yoksa başaramazsınız. Tabi biraz da sabırlı olmanız.

    Hesabınız instagram koşullarını ihlal ettiği için kapanmadıysa,yanlışıkla hesabınızı kapattıysanız ya da hesabınızın haksız yere şikayet edilip kapandığını düşünüyorsanız;

Öncelikle bununla ilgili Instagram üzerinde bir form doldurmalısınız. Bu forma aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz;

help.instagram.com

Açılan bu linkte hesabınız ticari bir hesap yani satış yapıyorsanız ve vergi levhanız vs. varsa Evet, eğer hesabınız mizah, kişisel vs. sayfası ise yani ticari bir sayfa değil ise Hayır‘ı işaretliyorsunuz.

Açılan formu kendinize göre dolduruyorsunuz. E-posta adresiniz kısmına hesapta şuanda kullanılan mail adresinizi yazmalısınız.

Formu gönder diyorsunuz ve beklemeye başlıyorsunuz..

Kısa bir süre içerisinde (genelde aynı gün) yazdığınız mail adresine Instagram’dan bir mail alacaksınız. Bu mailde size bir kod verecekler. Bu kodu bir kağıda yazarak sizden fotoğraf çekmeniz ve maili yanıtlamanızı istenecektir. Fotoğrafı çekerken ve kodu yazarken dikkat etmeniz gerekenler ise önce kodu, sonra ad ve soyadınızı, en son da kullanıcı adınızı yazmanızdır. Kodu yazdıktan sonra fotoğraf çekerken de dikkat etmeniz gereken iki elinizin net çıkması, fotoğrafın gündüz veya aydınlıkta çekilmiş olması ve yüzünüzün tam çıkmasıdır. Fotoğrafı çektikten sonra direkt maile ekleyip yanıtlıyorsunuz.

Maili gönderdikten sonra inceleniyor  ve kısa süre içerisinde aktif edildiğine dair mail alıyorsunuz. Bu da hemen hemen aynı gün içerisinde yanıtlanmaktadır. Maili yanıtladıktan sonra mail almadıysanız tekrar yanıtlamayın veya formu tekrar göndermeyin. Göndermeniz hiç bir işe yaramayacaktır.
  Keyifli vakitler :)

4 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.